Pages

25 November 2012

Mis putukas see veel on???

Tere!

Mul pole õrna aimugi miks ma selle blogi tegin. Kas ma tõesti lootsin, et ma hakkan siia tihti kirjutama ilma, et keegi mulle seda meelde tuletama peaks? Palju lootsin sel juhul. Sest ma tõesti ei viitsi, ei taha ja pole aega siia kirjutada. Varem ma kirjutasin omale märkmikusse päeva sündmusi, enam ei tee ma ka seda. Kirjutamine igalepoole on täiesti vastumeelne. Pealegi, kui ma kirjutan siia, et esmaspäeval käisin Kika, Kika, Miška ja Fredy-ga seal ja seal, siis see ei anna teile ju midagi. Te ei tea, kes nad on, te ei tea seda kohta, te ei tea midagi. Nii, et selle kirjutamine on mõttetu ju, või ma eksin?

aa, ja veel.. ma ju endiselt ei tea mida te kuulda tahate ja mida mitte. Sest ainult Muna kirjutas mulle, mida ta lugeda tahaks, keegi teine pole oma arvamust avaldanud. Nii, et kui tahate, et ma tihemini ja rohkem blogin, siis andke teada palun, mida te kuulda tahate. Kas siis siia kommentaaridesse või facebooki või kirjutage mulle, ükskõik kuidas. :)

Viimasel ajal küsitakse minult pidevalt, kas ma lähen jõuludeks Eestisse või veedan need siin? Vastuseks kõigile, kes veel ei tea: Need jõulud mööduvad siinse pere ja sugulastega, näete mind alles siis, kui YFU teatab, et see kuupäev see kellaaeg pean ma Eestisse naasema. :)

See pikk-pikk aeg teile, mu kallid lugejad, kui ma ei kirjutanud, möödus minu jaoks kiiresti. Liiga kiiresti. Kohe-kohe on detsember.. Alles oli see päev kus ma Liinaga Prossal öösel istusin viimast korda ja ütlesime, et täpselt aasta pärast kui mõlemad tagasi on, istume me siin jälle. Alles oli see, kui me Johannaga siia riiki saabusime ja mitte midagi keelest ja ümbrusest aru ei saanud. Kõik oli nii uus ja võõras. Ja nüüd on kolm pool kuud möödunud nagu helikiirusel. See on nii hirmutav ja kurb, sest varsti tuleb juba tagasi minna, aga samas loomulikult tore, ma näen oma kalleid Eestlasi jälle. :)

Ma arvan, et ma ei hakka siia teile kõigile ette kandma, mida ma siin vahepeal tegin vaid ma räägin ainult sellest, et viimase paari nädala jooksul olen ma nii palju oma saatusekaaslasi näinud. :) Nimelt minul, Johannal ja Susel(vahetusõpilane Saksamaalt) toimus üks päev nn. shopingupäev.. Veetsime päeva Auparkis. Nii tore oli näha neid ja rääkida oma rõõmudest ja muredest ja üritada rääkida oma toredat Slovakkia keelt. Kuigi endiselt tuleb rääkida veel seda slovak-inglise keelt. :)

See reede-pühapäev ehk siis täna oli Johanna siin. Mu host-pere oli igalpool Slovakkia peal laiali ja Johanna tuli siia. Olid väga toredad päevad, mida saab kokku võtta vaid sõnadega: rääkimine, söömine, kilgiprobleem, mis lõppes valusate kõhulihaste ja pisaratega(olete te näinud kilki, kes peale ta peal korduvalt tallamist ja raamatuga viskamist ellu jääb? ja pealegi tuleb tolmuimejast ka veel välja?? mina igatahes nüüd olen), siis mu kodukohas jalutamine ja pood, magamine, kummitused, kokkamine jne jne.. ühesõnaga oli super tore näha ühte eestlast üle pika aja ja Eesti keeles rääkida(mis oli alguses ikka väga veider, ei tee ju seda üldse siin).

Nüüd tänase öö olen ma siin koeraga üksi ja homme tuleb host-ema koju Mayaga. Ja homme-ülehomme ma kooli ei lähe. Õpetajad meil siin streigivad jälle.:)

Lõpetuseks lisan ühe pildi meie Kameeleon Teost. Jah, mul on siin koer nimega Tara(nagu aed või midagi sellist) ja kameeleon nimega Teo(tigu-teo). Kuigi see kameeleon ei ole normaalne, nimelt ta teeb häält ja tahab endast suuremaid ära süüa. Aga see selleks, siin ta on:



Kallid! :)
Mariliis.:)

3 comments:

  1. Ma ei tea, kuidas sa sellest loomast pildi said tehtud. Mina talle igatahes enam lähedale ei julge minna. :D

    ReplyDelete
  2. haha :D minuga ta ei ole nii kuri lihtsalt :D rääkisin talle, et kui ta ilusti on ja ei ründa mind, siis saab kilki süüa :D

    ReplyDelete
  3. Kuna sa nõuad vastukaja, siis arvan, et võiksid näiteks igal nädalal teha väikese overview'i. Kasvõi sellest mida slovakkia-pärast sõid ja kuidas meeldis. Või kui käite nendega keda meie ei tea kusagil, võid panna sellest hoonest/värgist pildi ja lisada selgituse. Samas võid peaaegu iga kord lisada seletuse kes on Kika, Fredi jms. püsivatele lugejatele(nagu mina) jääb lõpuks meelde :P
    Muidugi võid lisada ka tundeid mida Slovakkia sinus tekitab, mida sina teeksid teisiti kui slovakid ja kuidas koduigatsuse ning asjadega on :D


    Ms.Ann Velvetist :)

    ReplyDelete